1000 digiallkirja 24 tunniga: vau, loomasõbrad!

Nähtamatud Loomad algatas eile uue petitsiooni Eesti karusloomafarmide keelustamiseks – vähem kui 24 tunniga kogusime toetuseks üle 1000 digitaalse allkirja.

Rahvaalgatuse platvormil toimuva kampaania eesmärgiks oli koguda vähemalt 1000 digiallkirja karusloomafarmide sulgemise toetuseks, mille tulemusena on Riigikogu kohustatud meie kollektiivset pöördumist menetlema. Eesmärk täitus juba veidi vähem kui ööpäevaga.

Oma allkirja karusloomafarmide keelustamiseks saad anda SIIN

“Oleme kõikidele loomasõpradele ütlemata tänulikud. Kartsime alguses, et ehk on inimesed karusloomateemast pisut väsinud, kui selgus vastupidine: nad ei jõua farmide sulgemist ära oodata ning soovivad valitsuse kiiret tegutsemist,” rõõmustas karusloomafarmide keelustamise kampaaniajuht Merit Valge.

Hetkel ei anna me veel petitsioonis kogutud allkirju Riigikogule üle, vaid jätkame toetuse kogumist. “Allkirju tuleb muudkui juurde ning me ei taha seda hoogu peatada – mida rohkem hääli me kogume, seda tugevamalt me saame loomade eest seista,” selgitas Valge.

Karusloomafarmide keelustamise petitsiooni jagasid Facebookis ka mitmed tuntud Eesti elu tegelased nagu Reet Härmat ja Anu Saagim portaalilt Iluhoolikud.

Lisaks allkirjade kogumisele oleme alustanud kohtumisi uute Riigikogu liikmetega, et arutada nende seisukohti farmide sulgemise osas.

Anna oma allkirja Eesti karusloomafarmide keelustamise toetuseks SIIN